Panimoravintola Plevna

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (6 arvostelua, Keskiarvo: 2,50 / 5)


Päivitetty: 23.9.2019
Lähteet:Olli Nordling
Paikka: Panimoravintola Plevna
Kellonaika: 17:00
Viikonpäivä: Sunnuntai
Aihe: Yleistieto
Vetäjä: Työväenmuseo Werstas
Osoite: Itäinenkatu 8, 33210 Tampere
Kotisivu:
Palkinnot:

Yllätyspalkinnot voittajille.

Kuvaus

Milloin keskikalja tuli kauppoihin ja koska avautuivat ensimmäiset Alkot? Entä mitä yhteistä on lahnalla, varpusella ja Matilla? Tule ja testaa tietosi alkoholista Työmiehen lauantai -pubivisassa!

Työväenmuseo Werstas jalkautuu Tampereen päivänä 29.9.2019 Panimoravintola Plevnaan visailemaan. Maksuttoman visan aiheena on suomalainen alkoholikulttuuri ennen ja nyt. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto, joka ei taatusti jätä suuta kuivaksi.

Railakas visa pohjautuu Werstaalla toukokuussa avautuneeseen Työmiehen lauantai -näyttelyyn. Näyttelyyn voi tutustua museon aukioloaikoina ti-–su klo 11–18. Werstaalle on vapaa pääsy.

Tapahtuma on osa Tampereen päivän ohjelmaa. Tervetuloa!Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.