Pikku-Torre

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (20 arvostelua, Keskiarvo: 3,70 / 5)


Päivitetty: 1.2.2017
Lähteet:
Paikka: Pikku-Torre
Kellonaika: la klo 19 ja torstaisin klo 20.
Viikonpäivä: Lauantai, Torstai
Aihe: Musiikki, Urheilu, Yleistieto
Vetäjä:
Osoite: Yliopistonkatu 30, Turku
Kotisivu: http://www.pikkutorre.fi/kisat.html
Palkinnot: Ei tiedossa. Odotetaan tietoa visailunvetäjältä tai visaan osallistuneelta pubivisailijalta.
Kuvaus

Who’s Got The Ball Now?

Jalkapalloaiheinen tietokilpailu la alk. klo 19.

QuizMaster?
yleistietokilpailu torstaisin alk. klo 20

Pikku-Torren tietokilpailuihin kuuluu hyvin erilaisia ”sesonkeja”: joskus on jääkiekkoaiheinen Hokivisa, joskus tarvitaan jalkapallotietoutta kun järjestetään Who’s Got The Ball Now? Yleistietokilpailu Quizmaster on torstaisin.



Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Akku
25.9.2009 @ 20:45

Hyvä tunnelma kyllä, kysymyksetkin aika hyviä, jos ne nyt sattuu kuulemaan ja vastausten hyväksynnän kanssa voisi olla tarkempi, liian usein on epäselvyyttä oikeasta vastauksesta. Palkinnot paremmiksi, yksi juomalipuke koko joukkueelle, ei hyvä!!!!!

Tintti
21.9.2009 @ 09:53

QuizMaster?

Kiva visa, mukavaa porukkaa, juontaja voisi olla tarkempi sekä oikeitten vastausten kanssa, siis myöntää olevansa väärässä, että hyväksyä kaikki oikeat vastaukset, jos vaihtoehtoja on useita. Yhteenlaskutaitokin olisi pisteitten laskennassa tarpeen!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.