Ogeli’s Bar

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (168 arvostelua, Keskiarvo: 3,55 / 5)


Päivitetty: 14.4.2016
Lähteet:Jarkko
Paikka: Ogeli's Bar
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Torstai
Aihe: Yleistieto
Vetäjä:
Osoite: Torivoudintie 1, 00640 Helsinki
Kotisivu:
Palkinnot: Kaksi parasta joukkuetta palkitaan pisteiden perusteella ja kolmas joukkue numerokysymyksen tiedon pohjalta. Palkintoina lahjalipukkeita hanatuotteisiin, voimassa viikon.
Kuvaus

Paikalle pääsee I ja K junilla (Oulunkylän asema) sekä bussilinjoilla 52, 64 ja 550.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Jack Bauerin omatunto
20.11.2009 @ 12:45

O’geliksessa on tosiaan ilahduttavaa huomata että paikalla on muitakin kuin vanhat jäärät ns. uutta sukupolvea. Voisi jopa urheilutermein sanoa että siellä tehdään hyvää juniorityötä, joskin baarin ikäraja ja tarkkaavainen henkilökunta lähettää pahimmat babyfacet kotiin visailemaan. Baarilla on muuten Facebookissa omat sivut ja sieltä löytyy keskustelupalstalta esimerkkejä siitä millaisia kysymyksiä baarissa on esitetty jos ei vaikka paikalle pääse mutta kiinnostaa silti tietää miten ois pärjännyt.

Team uusi sukupolvi
12.11.2009 @ 16:29

Ogeli’s rulettaa! Kaikki sinne siis torstaisin klo.19. Paikalla mukavia ihmisiä hyvä tunnelma. Jos kuitenkin elättelet voiton toiveita, ota yhteyttä Team uuteen sukupolveen. Olemme ehdoitta liigan kovin vastus, mutta mekin jaamme armoa tasa-arvon nimissä hanatuotteita vastaan.

N’kwimbo Sakari
20.4.2009 @ 13:34

Viihtyisä baari, mukava henkilökunta, hyvät kysymykset ja loistava tietokilpailun vetäjä = O’Geliksen pubivisa torstaisin.

Visa koostuu kolmesta osiosta. Ensimmäinen käsittää viikon aikana tapahtuneita ajankohtaisia asioita, toinen osio käydään läpi tupla tai kuitti -hengessä viikoittain vaihtuvan aihealueen kysymyksin. Viimeisessä osiossa joukkueille esitetään perinteisiä tietokilpailukysymyksiä ja omaa pistesaalista voi halutessaan kasvattaa reilummin rastittamalla tiedon varmaksi. Rastien kohdalla täytyy tosin muistaa että sieltä voi tulla myös miinusta jos vastua onkin väärin.

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.