Treffipub Tietovisa

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (4 arvostelua, Keskiarvo: 3,25 / 5)


Päivitetty: 18.9.2009
Lähteet:Mika, treffipub.com
Paikka: Treffipub
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Tiistai
Aihe: Yleistieto
Vetäjä: Jonna
Osoite: Hiihtomäentie 14, Herttoniemi, Helsinki
Kotisivu: www.treffipub.com
Palkinnot: Kolme parasta palkitaan lahjakortein. Neljäs palkinto arvotaan.
Kuvaus

Viehättävä Jonna on vetänyt jo vuosia sujuvasti Treffipubin visaa.

Kysymykset tuodaan kirjallisena joukkueille (1-4 henkeä).

Kysymyksiä 5×4=20.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Karl
17.1.2013 @ 22:19

Hei,

Pubivisatietokannan päivittäminen vastaamaan todellisuutta on vaikeaa. Toimimme täysin pubivisojen järjestäjien ja kävijöiden varassa. Saamme jatkuvasti ilmoituksia alkavista, päättyvistä ja muuttuvista pubivisoista. Ilmoittelua voit seurata uutissyötteestämme. Jokaiseen ns. pubivisakorttiin on kirjattu päivämäärä, koska tieto on päivitetty sekä mainittu lähde, mistä tieto on saatu. Kyseinen Jonnan visa on päivitetty viimeksi vuonna 2009, joten on hyvin todennäköistä että tieto ei pidä enää paikkaansa. Lähes poikkeuksetta pubivisan yhteystiedot löytyvät sivustolta. Epävarmoissa tapauksissa suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä pubivisapaikkaan.

Dj Alex
1.1.2013 @ 18:53

Onko vaikeaa päivittää nettisivut vastaamaan todellisuutta? Älkää ilmoittako että Tänään Jonnan visa jos tänään ei jonnan visaa. Visassa aiemmin käyneenä totean että viihdyimme ja palkinnot olivat hyvät. Hyvää uutta vuotta!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.