Myllypub

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (5 arvostelua, Keskiarvo: 5,00 / 5)

Näytä suurempi kartta

Päivitetty: 29.8.2011
Lähteet:Mauri "Tenkka" Tenkula
Paikka: Myllypub
Kellonaika: 21:00
Viikonpäivä: Keskiviikko
Aihe: Yleistieto
Vetäjä: Tenkka and the boys / girls
Osoite: Kalliontie 17, 85500 Nivala
Kotisivu: www.myllypub.fi
Palkinnot: Yllätyspalkintoja
Kuvaus

Tietovisa on ilmainen kaikille osallistujille. Joukkueet pöytäkunnittain , johon voi osallistua yksin, kaksin, kolin tai nelin. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin neljä sekin sallitaan, mutta tulee ottaa huomioon että palkintoja voittajajoukkue saa ainoastaan neljä.

Kysymyksiä esitetään noin 20 kpl per visa. Illan aikana visaillaan 3-4 visaa joissa siis jokaisessa noin 20 kysymystä. Vastauskset kirjoitetaan niitä varten tehdyille vastauslomakkeille joita saa vetäjältä. Kysymyksissä saattaa olla ja usein onkin mukana myös kompa-huumori-kevennyskysymyksiä! Leikkimielinen totinen kilpailu joka on ollut suosittu vuodesta vuoteen!!!Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Alikersantti
17.7.2012 @ 23:27

Keskiviikon kohokohta. Vaikkei edes visailu kiinnostaisi, Tenkan juttujen vuoksi kannattaa tulla paikanpäälle.

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.