BEZZERWIZZER palkinnoksi pubivisaan?

BEZZERWIZZER on enemmän kuin tietopeli, sillä se edellyttää myös taktiikkaa ja vastustajan kiusoittelua, hyvässä hengessä tietenkin. Peli on kehitetty Tanskassa vuonna 2006. Tietovisa on lanseerattu Ruotsissa, Norjassa, Saksassa, Englannissa ja USAssa. Peli on saavuttanut valtavan suosion muissa Pohjoismaissa, ja Ruotsissa peli on valittu “Vuoden Aikuistenpeliksi 2009”. Peli on äskettäin lanseerattu myös Suomessa.

Haluamme tarjota teille pelin ilmaiseksi palkinnoksi ravintolassanne järjestettävän tietovisan voittajille. Jos olet kiinnostunut saamaan ilmaisia pelejä palkinnoksi (ilman sitoumuksia), ota yhteyttä kerttu@bezzerwizzer.dk tai +45 70281068, niin lähetämme teille pelejä.

Jos sinulle on muita vastaavia yhteistyöideoita, ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Ystävällisin terveisin,
Kerttu Jaakkola
www.bezzerwizzer.fi

Bezzerwizzer esiteKommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.