Amarillo, Oulu

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (12 arvostelua, Keskiarvo: 3,67 / 5)

View Larger Map

Päivitetty: 22.8.2012
Lähteet:Harri
Paikka: Amarillo
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Sunnuntai
Aihe: Yleistieto
Vetäjä: Timo, Kata
Osoite: Kirkkokatu 15, 90100 Oulu
Kotisivu:
Palkinnot: Jokaisen viikon parhaat joukkueet palkitaan lahjakorteilla. Ravintolan finaaliin pääsee rankingin 10 parasta joukkuetta. Lisäksi ravintolan mestari saa paikan baarivisailun SM-finaaliin jossa on palkintona 4-hengen Pariisin lomamatka!
Kuvaus

Amarillon hauska viikottainen baarivisailu jossa on mukana multimediaa mm kuvia, musiikkia ja videoita. 30 kiperää kysymystä laajasti eri aihealueista.

Visassa on kolme eri osiota joissa kaikissa pisteytys muuttuu jännittävämmäksi loppua kohden. Viimeisessä osiossa voit mm. saada -2 tai 3 pistettä vastauksistasi.

Visaan voi osallistua 1-4 hengen joukkueella ja osallistuminen on ilmaista.

BONUS UUSILLE JOUKKUEILLE!
Jos et ole aikaisemmin visaillut Amarillossa niin saat bonuksena Viking Linen risteilylahjakortin! Riittää siis että vain osallistut visaan niin saat palkinnon! Bonus voimassa toistaiseksi niin kauan kun risteilyjä riittää.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.