Millainen on hyvä tietokilpailukysymys?

”Ei vaadi pelkkää trivia-muistia vaan myös hoksaamista. Eikä ole saman päivän lehdestä luettu” Toteaa naispuolinen pubivisailija

”Hienoimpia kysymyksiä ovat ne, joihin löytää vastaukset päättelemällä. Kerran kysyttiin, mitä tarkoittaa ylähanka. Viime tipassa keksin, että se on tuulen puolella oleva hanka”, Toinen pubivisailija.

”Kysymyksiä pitää olla monesta eri aiheesta, muutama hauska, pari vaikeaa ja pari helppoa.” ”Hyvä kysymys on hauska ja yllättävä, sitä pitää pähkäillä. Lisäksi sen vastaus kiinnostaa kilpailijoita”, Kertoo visailuun osallistunut kilpailija.

Yhteen kysymykseen eivät Tampereen visailuvoittajat osaa vastata: Miksi pubivisoista on tullut suuri menestys juuri Tampereella?

Mutta pubivisojen veteraanijuontaja Ari Wirén osaa:

”Pubivisoja kokeiltiin aikoinaan Tampereella ja niille löytyi innokkaita ja määrätietoisia pyörittäjiä. Edesmenneen tietokilpailumiehen Jyrki Otilan mukanaolo alusta lähtien oli imagoetu. Mutta kyllä tämä voisi toimia muuallakin”, Ari Wirén kertoo.

Lähde: hs.fiKommentoi! Kerro mielipiteesi!

Nimetön
19.11.2013 @ 11:04

Ville on nykyään Pekko

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.