Tietovisailua voi harrastaa nykyään monella eri tavalla. Helpoin tapa on etsiä internetistä sinua kiinnostava tietovisa. Googlettamalla hakusanan tietovisa voit löytää lukuisia erilaisia tietovisoja. Monet näistä tietovisoista on hyvin toteutettu ja niitä on mukava pelata jonkun aikaa. Pidemmän päälle internetissä visailu on kuitenkin tylsää. Viihdyttävämpi vaihtoehto on pelata ystävien kanssa esimerkiksi suosittua Trivial Pursuit tietokilpailu – lautapeliä tai muu vastaava lautapeliä.
Paras vaihtoehto on kuitenkin lähteä ulos ja mennä pubivisaan. Pubivisa on hauska sosiaalinen tapahtuma, jossa menestyminen ei ole suurimalle osalle osallistujia olennaista. Toki aina löytyy joukkueita, jotka ovat hakemassa vain voittoa. Osalle porukasta oluenjuenti on se tärkein juttu. Lisäksi pubivisaan osallistuminen on ilmaista.
Mastermind 2009
Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu
Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.
29.8.2009 @ 12.51
Yes!
Ota tai jätä. Viisasten kerho. Kivikoski. Köyhästä Kainuusta
lähtöisenä, mita muuta tekemistä olisikaan voinut olla, kuin katsella ( ja varsinkin kuunnella ) radiota. Vasta 1964 tammikuussa pääsin (16 vuotiaana ) näköradion herkkuja katselemaan. Tietokilpailut olivat, mielestäni, oivallisempia kuin nykyään. Kilpailijoilla oli aikaa miettiä, pohtia, harkita. Ja sitten Kyllä Kivikoski vastasi miehekkäällä passollaan: No sehän oli vuonna ….
Nykyisin käyn n. 2 kertaa viikossa ´pupuvisoissa´, kisoissa.
Tärkeintä ei ole voitto vaan osanotto hyvässä, viisaassa seurassa.
-sepi-
Ps. onhan se kuiteski mukavampaa edes joskus voittaa?
Ps2. Missä Kainuun kunnassa oli spitaalisten parantola vuonna 1653 ->