Pubivisat kotoisin Englannista

Mitä ovat pubivisat?

Pub – tietovisat tai pubivisat ovat vapaa-ajanviettotapa, joka on lähtenyt liikkeelle Englannista. Siellä pubivisailu on Suomea edellä; pubi-visoja, joissa eri paikkakuntien pubijoukkueet kilpailevat voitosta, lähetetään jopa paikallisradioissa.

Suomessa pubivisailulla on omat harrastajansa, mutta Englannin kaltaista suosiota sillä ei ole ollut. Innostus pubi-visailuun alkoi Suomessa 1990-luvun puolivälissä. Helsingissä yksittäisiä visailuja on ollut jo ennen tätä. Nykyisin harrastus on erityisen suosittua Pirkanmaalla. Viikoittain pubi-visailuja järjestetään kymmenittäin Tampereella ja Tampereen ympäristökunnissa. Tällä alueella voi osallistua joka päivä useisiin visoihin ja viime vuosina myös erilaiset teemavisat, kuten urheiluvisat ja musavisat, ovat myös keränneet paljon osanottajia.

lähde:kookas.fiKommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.