Tarinaa pubivisoista

Kuka tamperelainen valittiin jääkiekkoilun MM-kisojen parhaaksi puolustajaksi Düsseldorfissa vuonna 1975? Entä mikä on tavaran taara?

Ehkä myös tällaisiin, mutta taatusti ainakin niitä pitempiin, lyhyempiin, helpompiin ja vaikeampiin kysymyksiin pääsee Tampereella varmasti vastaamaan pubivisoissa. Manse on nimittäin pubivisojen kaupunki.

Viikosta ei löydy päivää, jona tamperelaisessa pubissa ei miteltäisi yleissivistyksen saralla. Tietovisailu on myös erittäin halpa ajanviete – etenkin jos urheilujuomana suosii keppanan sijaan teetä. Osallistuminen on yleensä maksutonta.

Ai niin, oikeat vastaukset ovat tietenkin Pekka Marjamäki ja loora.
Lähde:AamulehtiKommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.