Helsingin Jalkapallopubi

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (2 arvostelua, Keskiarvo: 3,00 / 5)


Päivitetty: 22.9.2014
Lähteet:Juuso Janhunen
Paikka: Helsingin Jalkapallopubi
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Tiistai
Aihe: Urheilu
Vetäjä: Juuso Janhunen
Osoite: Albertinkatu 36, 00180 Helsinki
Kotisivu: https://www.facebook.com/helsinginjalkapallopubi
Palkinnot: Palkintoina juomalippuja Helsigin Jalkapallopubiin, erilaisia futis-aiheisia tuotepalkintoja (esim. Kuningas Litmanen DVD:tä nimmarilla, lahjakortteja, T-paitoja jne.) ja ajoittain ottelulippuja Veikkausliigaan ja Suomen maajoukkueen peleihin.
Kuvaus

Viikoittainen, jalkapalloaiheinen pubivisa, jossa kysellään kaikkea lajiin liittyvää niin perustietokysymysten kuin kuva-arvoitusten tai äänitehtävien muodossa. Pelkällä lukujen tai faktojen tietämisellä ei pärjää, vaan yhtä tärkeää on ajankohtaisten ja futiskulttuuriin liittyvien ilmiöiden tuntemus. Monipuolinen, hauska visa, joka kestää n. 90 minuuttia pisteiden laskun kanssa.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.