Katubaari Axu

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (8 arvostelua, Keskiarvo: 4,50 / 5)


Päivitetty: 16.5.2018
Lähteet:Eros Gomorralainen
Paikka: Katubaari Axu
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Torstai
Aihe: Musiikki
Vetäjä:
Osoite: Ilmarinkatu 47, 33500 Tampere
Kotisivu: https://www.facebook.com/axunmusavisa/
Palkinnot: Parhaat joukkueet palkitaan avokätisesti talon tuotteilla! Lisäksi arvotaan palkinto tapahtumaa Facebookissa ( https://www.facebook.com/axunmusavisa/ ) jakaneiden ja jakamisestaan tapahtumasivulle postanneiden kesken.
Kuvaus

Katubaari Axun torstaisin järjestettävä musavisa on ehkä kaupungin paras. Se kattaa musiikin eri tyylisuuntia ja aikakausia monenlaisten kysymysten muodossa. Älynystyröitä hierotaan esimerkiksi kuva-arvoituksin, ääninäyttein, videontunnistuksin, täydennys- ja yhdistämistehtävin, sekä vihje-, monivalinta- ja suorin kysymyksin.

Visa kestää noin kaksi tuntia. Siihen osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Osallistua voi yksin tai joukkueena, jonka jäsenmäärälle ei periaatteessa ole ylärajaa. Yli viiden jäsenen joukkueita kuitenkin ilahdutetaan lopuksi miinuspisteillä seuraavasti: kuusi jäsentä: -2 p, seitsemän jäsentä: -3 p, kahdeksan jäsentä: -5 p, yhdenksän jäsentä: -8 p. jne. Miinukset lisääntyvät siis fibonaccin lukujen mukaan. Kysymyksiin väärin vastaamisesta sen sijaan ei jaeta koskaan miinuspisteitä. Kaikenlaiset apuvälineet tiedonhankinnassa ovat kiellettyjä.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.