Siltanen

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (5 arvostelua, Keskiarvo: 3,40 / 5)


Päivitetty: 27.8.2016
Lähteet:Tom Sundberg
Paikka: Siltanen
Kellonaika: 20:30
Viikonpäivä: Keskiviikko
Aihe: Musiikki
Vetäjä: Tomsk
Osoite: Hämeentie 13 b, 00530 Helsinki
Kotisivu: https://www.facebook.com/groups/486599301382029/
Palkinnot: Viikoittain jaetaan 4-5 parhaalle joukkueelle vinyylilevy- ja kirjapalkintoja sekä lippuja keikoille. Kauden pääpalkinto on saunailta.
Kuvaus

Siltasessa järjestettävän jokaviikkoisen musiikkitietokilpailun avainsanoja ovat haastavuus, viihteellisyys ja monipuolisuus. Jokainen tietää jotakin, mutta voittoon tarvitaan laajaa tietoutta valtavirtapopista aina marginaalisempiin tyylisuuntiin, sekä tietysti hyvää tiimityöskentelyä. Triviakysymysten lisäksi äänellistä ja visuaalista tunnistusta tarjoavaan visaan voi osallistua max. 6 hengen joukkueella. Visoissa ansaitaan liigapisteitä sijoittumalla yhdeksän parhaan joukkoon ja kauden lopussa eniten pisteitä kerännyt tiimi kruunataan liigavoittajaksi ja saa osakseen huiman pääpalkinnon ja sanoinkuvaamatonta glooriaa.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.