Artturin musavisa (ma)

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (55 arvostelua, Keskiarvo: 3,09 / 5)


Päivitetty: 10.9.2014
Lähteet:Valtteri, ravintola-artturi.com
Paikka: Artturi
Kellonaika: 20:00
Viikonpäivä: Maanantai
Aihe: Musiikki
Vetäjä: Valtteri
Osoite: Kauppakatu 9, 33200 Tampere
Kotisivu: http://www.ravintola-artturi.fi/
Palkinnot: Artturissa on kuukausikisan palkintoina Levykauppa Äxän lahjoittamia levylahjakortteja 50:n euron arvosta.
Kuvaus

Musiikkitietokilpailu

Artturin musavisa on nelikierroksinen musiikkitietokilpailu, jossa puolet kysymyksistä on musiikkitriviaa ja puolet musiikkinäytteiden tunnistusta.

Kysymyksiä esitetään 20 kpl. per visa. Kysymykset käsittelevät vaihtelevasti musiikki-ilmiöitä 60-luvulta nykypäivään. Mikään tavaton yhdistelmä ei ole jos peräkkäiset kysymykset koskevat esim. Beatlesia, Burzumia ja Anna Abreuta.

Artturin musavisa myös perjantaisin kello 18:30!Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Valtteri
8.12.2011 @ 12:10

Artturin maanantainen musavisa alkaa nykyisin aina kello 20:00! Kuukausikisan palkintona on puolestaan joka kuukausi viidenkymmenen euron arvoinen levylahjakortti.Sekä maanantain että perjantain visoissa nykyisin kolmen kärkipalkinnon lisäksi myös joukkueiden määrästä riippuen jaettava arvontapalkinto.

Valtteri
4.2.2011 @ 05:52

Artturin musavisat jäivät helmikuun 2011 alusta tauolle ravintolatilojen remontin vuoksi. Musavisailut jatkuvat vappuna, jolloin Artturin on määrä olla seuraavan kerran avoinna.

Peksi
3.9.2009 @ 22:04

nettisivu on nykyään .com-päätteinen eikä .net-päätteinen.

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.