Tentti (pe)

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (34 arvostelua, Keskiarvo: 3,09 / 5)

Näytä suurempi kartta

Päivitetty: 17.1.2013
Lähteet:Pasi
Paikka: Tentti
Kellonaika: 21:20
Viikonpäivä: Perjantai
Aihe: Musiikki
Vetäjä: Pasi
Osoite: Itsenäisyydenkatu 5, 33100 Tampere
Kotisivu:
Palkinnot: Ei tiedossa. Odotetaan tietoa visailunvetäjältä tai visaan osallistuneelta pubivisailijalta.
Kuvaus

Neljä viiden kysymyksen kierrosta, joista puolet musiikkinäytteitä. Kolme eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta palkitaan tiskiltä.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Pasi
7.10.2011 @ 13:43

Vastaus nimettömälle:
Kiitos palautteesta! Tuurasin Stefua tuolloin. Luin palautteesi vasta nyt, kun tulin ajankuluksi tekemään illan suunnitelmia.

Visa alkaa aina noin 21:20, koska alkamisajankohta on viikkojen varrella venähtänyt siihen – vakioasiakkaatkin ovat siihen jo tottuneet, ja tulevat paikalle noin vartin yli. Hidas tahti johtuu/johtui siitä, että visan kestollekin on annettu suositus: noin 1,5 tuntia. Kolmelle kierrokselle siitä tulee (väliaikoineen) noin puoli tuntia. Viisi kysymystä tuntuu siis tietenkin menevän hitaasti, jos on hyvin tieto hallussa.

Tuttavani (kuten myös Stefu) olivat silloin viettämässä pääsiäistä, mutta myönnän yrittäväni luoda sosiaalisia kontakteja myös asiakkaisiin. Norsunluutornimentaliteetti ei käsittääkseni toimi illanvietoissa. Visojen juontamisen aikana olen tähän saakka juonut aina tasan kolme tuoppia olutta. Se tekee 0,4 litraa puolessa tunnissa.

Osio albumin tunnistamisesta kolmen ensimmäisen kappaleen perusteella oli hätäratkaisu – joka sittemmin jäi pois kuvioista. Viime hetkellä ennen visaa selvisi etten pystynyt käyttämään äänentoistoa, ja oli juuri ennen visaa keksiä jotain, jolla pisteitä olisi vielä jaossa kymmenen (silloisen periaatteen mukaan – nykyään viimeinenkin kierros on normaali viiden yleiskysymyksen kierros). Tuuraaja kun on kyseessä, tulee helposti tällaisiakin ongelmia 🙂

The Baseballsin mukana oleminen musavisoissa on aina vähintään hölmöä.

Siinä olet täysin oikeassa, että Stefu hoitaa hommansa paremmin: onhan kyseessä sentään Stefun visa.

Nimetön
23.4.2011 @ 14:48

Pitkäperjantain visa oli ainakin surkea esitys, tosin visaisäntä ei ollut Stefu vaan tuuraaja.
Visan alkamista sai odotella ikuisuuden ja muutenkin visaisäntää tuntui kiinnostavan enemmän tuoppinsa, tupakkansa ja kaverinsa. Tahti oli aivan liian hidas, koska kysymykset olivat lähinnä yksiosaisia simppeleitä ja nopeita käydä läpi.
Viimeinen kierros veti pohjat huonoudessaan: piti tunnistaa albumeita kolmen ensimmäisen kappaleen perusteella. Tylsää + tällaisessa listassa pelkkiä covereita levyttäneen Baseballsin mukana oleminen on vähintään hölmöä.
Yhtään musanäytettä visaan ei luonnollisesti kuulunut. Sehän olisi voinut tuoda vaihtelua ja elävyyttä visaan+ visaisäntä olisi joutunut käyttämään äänentoistolaitteita.
Onneksi vaki-isäntä hoitaa homman käsittääkseni paremmin.

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.