Ukko Nooassa kertaluonteinen tietovisa

Pisteet:
1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä (Arvosteluja ei vielä ole.)


Päivitetty: 26.7.2017
Lähteet:Salla Kettula
Paikka: Ukko Nooa
Kellonaika: 19:00
Viikonpäivä: Tiistai
Aihe: Yleistieto
Vetäjä: Simo Frangén
Osoite: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere
Kotisivu: http://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/encorebaana/
Palkinnot: No on toki, mutta ei vielä paljasteta!
Kuvaus

Tämä tietovisa järjestetään tiistaina 8.8.2017 klo 19-20.30.

Maisteri Simo Frangénin ideoima ja vetämä Ukko Nooan terhakka tietovisa sai viime vuoden Teatterikesässä jättisuosion. Nyt sama pähkinäpotpuri palaa uusin kysymyksin ja vastauksin! Visan korkealuokkaisen tunnelman takaavat ilmainen sisäänpääsy, ajankohtaiset palkinnot sekä huolellisesti punnitut kysymykset, joista parhaimmat painavat yli kolme kiloa! Kisa kestää puolitoista tuntia, ja sisältää 20 yleistietokysymystä.

Ota aivot pois narikasta ja saavu paikalle, hopi-hopi!

Simo Frangén on tamperelainen komiikan sekatyöläinen, joka on tuttu niin televisiosta, radiosta, esiintymislavoilta, lehdistä, kirjoista, nimikko-oluestaan kuin silmälaseistaankin. Tietovisat ovat Simolle rakkaita. Hän on juontanut televisiossa maantietovisaa Maailman ympäri ja ajankohtaisvisaa SF-studio. Sen lisäksi maisterin mustapukuinen hahmo on usein nähty Tampereen lukuisissa baarivisoissa.Kommentoi! Kerro mielipiteesi!

Tartu tilaisuuteen ja kommentoi ensimmäisenä!

Kuinka saan oman kuvani näkymään kommenteissa?

Kuvan voit liittää niin sanotulla globaalilla avatarilla "gravatar". Voit yhdistää kuvan sähköpostiosoitteeseen jolloin oma avatarisi näkyy muun muassa blogeissa. Gravatarit mahdollistaa gravatars.com Kirjaudu

Voit käyttää seuraavia merkkejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> . Hymiöt muuttuvat kuviksi automaattisesti.